lill-lördag

Minns när jag var på en irländsk pub, Black Sheep Arm's, i Visby (ma' hometown) förra sommaren med la familia. Eftersom jag var 16 fyllda och i sällskap med min familj, så fick jag bittert sippa på en pepsi (typ äckligaste läsken dessutom...).
Jag njöt av musiken, eftersom den var akustisk och asstämning; men tänkte: "Fan vad äckligt länge det är kvar tills jag fyller arton. Vill kunna gå på pub när helst jag känner för det, orka nuet!!!"

Och idag var det alltså dags. Emma, Monica, Sofia, Lova, Hanna och jag begav oss till Skottlands Pipor och hade oss. Åt så sjukt jävla god mat, är fortfarande mätt! Det var garren den godaste vegburgaren jag ätit och kommer att äta i hela mitt liv. Värd varenda jävla krona. Vi drack även goood öl och lyssnade på den skönsjungande duon som spelade covers.

Deltog också i Musikquizet, men trots bra insats så vann inte. Men vi blir ju Onsdagsklubben/ After-School-Club så nästa vecka, då jävlar!!!!

Jag älskar pubar.


Nu ska jag sova, kommer sitta sjukt fint.

Imorrn har vi bögbild, dö (ofta man sätter upp en utställning på oljemålningar som dels inte är klara, och som än värre - inte ens är torra??? cp)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0