Mourning Sad Morning

Men helvete, ska de börja borra nu också. Det är den största, eventuellt enda, nackdelen med att bo i lägenhet/radhus. Jävla människor...

Jag har märkt ett mönster i mitt liv: nästa uteslutande varje dag när jag vaknar, så har jag en låt på hjärnan. Imorse var det The Crystal Ship med The Doors. Så min följdfråga blir således: inkluderas musik i ens drömmar, eller är det bara jag som taggar musik så mkt att den finns där 24/7?

Skulle vara intressant att få ett svar.




Det var evigheter sedan jag lade över bilder till datorn sist, och nu när jag tänkte göra det igen så upptäckte jag till min förtret att rätt USBsladd var borta!!! Jag hittade 4 andra, varav ingen passade.... Tänkte att "sådant här händer alltid andra, men fan inte mig!", jag menar, hur fan tappar man bort den: man tar ju aldrig ut den ur sitt rum liksom?

But it sure was gone, fick låna Emanuels dock som tur var. Så det blir lite publicering av fula bilder av dålig kvalitet framöver, tagga <3<3<3

Lennart Holmlunds röst är exakt lika ful som hans anlete. Hemska människa (ok sorry om jag ratar mänskligheten i detta inlägg men nån gång ska väl det göras också)


Ofta det här var en månad sedan??? I dont believe ya!!!!!

Men gräms ej; om 29 dagar kommer ljuset åter till vår kalla nord.

Kommentarer
Postat av: Monka

Tagga ljuseeeet

2009-11-23 @ 19:08:01
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: hanna

är det sant att det bara är 29 dagar kvar?! jippi!

2009-11-23 @ 20:03:41
URL: http://pokerhanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0