27 Oktttt -09

Igår var en händelserik men ack så trevlig dag. For till Hillevi till att börja med, drack te och mitt hår fick sig en välbehövlig färgning minsann. Sen drog jag till Kafé Station (ganska otippat ändå för att vara mig) med ETQ och förtärde kaffe och chokladbollar, fast chokladbollar är överskattat kom jag till insikt med.

Därefter begav jag mig till Å-hem where the party is about to be set, träffade Ville och Gurra, och planerade lite inför festen. Loligt:

V: "Hmmm, har du bjudit så många?"
Jag: "Vi är lugna, och vi spårar inte!"
V: "Rolig fest som inte spårar..."

osv osv osv JAG ÄR TAGGAD OKI

sen drog jag till Grubbe och inväntade det filmhyrande, fokispanande, bilåkande gänget och vi glodde filmen de valt, @ Lovas. Filmen sög btw (no offence). Fan vad less jag är på alla asdåliga skräckfilmer, dåliga storys, skådespelare och framför allt: man blir fan aldrig rädd!!! Bara fejkrädsla typ: "Oj en gardin ryktes undan snabbt, shit!!!"

Dagen i all ära har bedrivits med ingen mindre än Linnea Mattfolk samt hennes svullna fot (stackarn). Vi träffas allt för sällan, change is needed! Hoppas verkligen hon kan komma den sjunde. Vore ägigt och kul, som frasen lyder


Amandus har en rävmössa

Dagens tips: Håll aldrig i en katt vars svans samtidigt  blir biten av en hund. Den blir garanterat förskräckt och du får sår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0