bein for the benefit of mr kite


Because the sky is blue, it makes me cry
Because the sky is blue.......aaaaaaaahhhh


En ganska intressant dag må jag säga. Vi såg bl.a en pårökt elev på skolan, fick se ett spädbarn skrika av smärta (på en dokumentär alltså), försvara ett statsskick som jag absolut inte förespråkar (ofta bara minoriteten med infödda ska ha rösträtt???), och konstigt nog ätit goda potatisbullar på Vildmannen. Eller, Restaurang Umestan som det nu så vackert heter. Men vi luras inte av fasaden; det är ju trots allt "same shit different name" ni vet.

Fast ändå, otippat nog så var pbullarna goa. Det är kanske en av högst tio ggr på tre år som jag känt mig belåten av maten på Wildman. TRE ÅR

Vi har även läst lite i bibeln idag, på rellen. Lite olika avsnitt men bl a gamla testamentet och Paulus jävla brev. Jag har länge tänkt att jag ska ta och läsa de moneteistiska heliga skrifterna (bibeln, koranen, tora osv osv) men nu blir jag fundersam. För grejen är, att jag blir ARG när jag läser i bibeln. Det står så sjuka grejer där som får mig att bli illamående.




Varför skulle man någonsin vilja tro på något; där jag är underställd inte bara alla män, utan dessutom en fiktiv, auktoritär person? Och varför är det en självklarhet att människan står som överherre på jorden och kan bestämma hur som helst med naturen och alla djur?


Jaja, bort med bitterheten nu. Nu intar jag äntligen dagens första kopp kaffe, som dessutom är inget mindre än Blå Mocca Mörkrost (= det godaste bryggkaffet), AHHHH

Ikväll vankas säsongspremiär av DH, TAGGGGGGGGGGAAA!!!!!


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

jag ska läsa bibeln!! inte för att jag är kristen, det vet ju du ;) ;) ;)

2009-10-06 @ 20:10:59
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0