frefrefre 2/10-2009

Sitter här, middagsmätt och lyssnar på kanhända det drygaste ljudet; nämligen slagborr mot betongvägg. Men vill väggen vara fin får mina öron lida pin, eller nåt. Äntligen ska den cpsnygga bilden jag köpte i Estocolmo uppuppupp!

Dagen har varit ytterst trevlig, med en något töntig bloggopera (symfoniorkestern ägde dock!!!) och chill på stan med Linn och även Hanna på slutet. Kaféfikande och chillandes vid kajen i det vackra höstvädret. Så ska en fredag se ut!

Nu ska jag snart äta chokladpudding & kaffeeeeeeee ( just det, jag ska ÄTAKAFFE) och bege mig mot Hillevis place. It's gonna be fun 'cause it's been quite a while. Igår såg jag, Lova & Karin på Idol och på deras klasskamrat Toves insats. Hon var riktigt duktig! Jag lyckas alltid umgås med folk de dagar när Idoltider vankas, vilket får till följd att jag tvingas se på ett program som jag egentligen ogillar skarpt.

Men det var rätt trevligt ändå, att se någon från Ume göra sin insats....But I still hate it though

Orka blogga egentligen??? Riktigt ovärt. Imorrn blir det eventuellt Inglorious Basterds. Det blir bio i alla fall. Och jag ska fan köpa popcorn för en gångs skull. NICE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0