would you like to write a letter please, yeees indeed?

Jag var så jävla nära på att uppdatera min bdb ikväll. Men då får jag bara den här otaggskänslan, när man tänker på hur otroligt meningslöst det är. Kanske har jag ändrat mig imorgon, well see about that. Hur som, så använde jag min kvarvarande ickeutnyttjade kreativitet till brevskrivande istället.

Sedan jag gick i sjuan har jag haft en tysk brevvän (tror jag fick tag i henne genom FunMagazine faktiskt, haha lol), och vi skriver fortfarande. Jag är dock extreeemt seg på att svara (det senaste fick jag i början på juli), ibland kan det gå ett halvår. Grejen är att det alltid tar minst 2 h för mig att skriva, för jag skriver så cpmycket. Därför hinner jag inte skriva så ofta.

Men det är alltid lika nice när man väl gjort det. Och framförallt är det nice när man får svaret, några veckor senare. Eftersom jag hatar moderna tider och teknik, så är det inte alls konstigt att jag gillar att konversera på gammeldags vis. Att få ett handskrivet brev kan inte alls på något vis jämföras med att få ett mail. Inte alls.

Breven blir som en slags dokumentation på nutid, men även på hur ens eget liv ser ut för tillfället; eftersom personen i fråga oftast kommenterar det man själv skrivit i det tidigare brevet.

Värt.


PS Emma hörde att Kent släpper nytt, nu är du väl [email protected] kan jag tro? :) DS


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

jaa jag började typ gråta när jag fick reda på det :,)

2009-10-05 @ 22:45:56
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: Monka

Skriva brev är naaajs!

2009-10-06 @ 01:12:01
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Monka

Uppdatera bdb suger, men det blir kul för oss som vill kolla bilder. Uppdatera :D

2009-10-06 @ 19:39:12
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0