älska snes (L)

Seriöst, jag måste dra ned drastiskt på mitt bloggbevakande; jag blir stressad varje gång jag loggar in på bloglovin. Nu har jag t.ex inte vart inne på typ 15 h och det är fan över 60 nya inlägg...

Men nog om det! Idag har vi haft massa ovärda lektioner, det var som ni förstår ganska trist.  Jag har dock lärt mig en jättefin Beatleslåt på piano (hemma då, inte i skolan), det var ägigt och kul. Kanske ska tatuera in något citat från den låten, får se vad som händer. Nu har jag börjat brainstorma på riktigt inför mina kommande tatueringar FÖR JAG ÄR TAGGAD, COMPRENDE?

Imorrn blire inspark för bildettorna & tvåorna. Våran inspark kommer äga alla andras! Får inte glömma slipsar, skivor och spotlight LIKSOM BARA (jag älskar Sthlmsnatt lite för mycket ni vet)

På Sam B igår, så spelade Hanna, Nils, och jag gamla hederliga SNESspel som Nils har på sitt USB. Man kunde ta på den härliga nostalgiska atmosfären och de upprymda känslorna som uppkom där ett tag. Och vet ni? Jag fick spela ett av mina favoritspel från när jag var liten, ett spel som jag inte spelat på 13 år eftersom någon av mina  kära broderjävlar lånat ut spelet utan att ta tillbaka det... jag släpper aldrig den bitterheten.....

Hur som, det är väääärldens roligaste spel och jag måste få tag på det, jag betalar fan mycket för det!!! Så om nån av er känner någon som har en massa gamla supernintendospel som skall säljas, kontakta mig då ffs!

Ett lika äckligt bra/välgjort/roligt spel är jävligt svårt att finna!

 

Nu ska jag spendera min tid på mycket roligare saker :)

¡Ciaó!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ahh bomberman e kuuuuuliggggttt

2009-09-17 @ 21:38:40
URL: http://blondinmolly.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0