sabbath bloody sabbath

Vissa låtar önskar man att de aldrig skulle ta slut. Changes - Black Sabbath är en i den kategorin.

Jag har nördat mig riktigt ordentligt och spelat SNESspel på datorn HELA eftermiddagen, tack vare världens bästa uppfinning usb som nu gör att spelen finns på min ordenador. Älskar känslan av att bli trött efter mycket tvspelande. Nostalgiskt!

Yoshi's Island, Donkey Kong Country, Diddy Kong, Legend Of Zelda, Asterix & Obelix, Asterix, The Lion King, Super Mario Allstars osv osv i all oändlighet! Jag överväger starkt att dissa sömnen inatt

Fast ändå inte, för sömn äger. Men dessa spel förknippas så otroligt starkt till barndomen. Vi hade flera konsoller med så många roliga spel, och redan vid 4 års ålder började man. En gång inbiten tvspelsfantast, alltid! Och musiken i spelen sen, så underbar!






Ännu ett fakta som bevisar att människan är världshistoriens dummaste varlese:

Idag produceras det dubbelt så  mycket mat i världen som det behövs för att alla människor skall kunna äta sig mätta. Ändå så  saknar ca 1 miljard människor tryggad tillgång till mat. I västvärlden slängs ca 20-40 % av all mat.

 

70 % av allt spannmål som produceras används till djurfoder, att föda upp djur som skall ätas. Foder som istället hade kunnat använts som spannmål & baljväxter (alltså mat) till en växande befolkning på jorden. Det idiotiska med detta, är att köttkonsumtionen ökar år för år, när utvecklingen istället borde gå åt andra hållet. För vår framtids säkerhet.

 

Jag tycker att det är upp till var och en och äta vad man vill, det rör inte mig. Men att välja ekologiskt/närproducerat i den mån man kan, att inte slänga mat i onödan och att konsumera mindre kött tycker jag att alla människor kan bidra med. Man måse inte äta kött till lunch och middag varje dag, varje vecka, varje månad, hela året. Vi behöver inte den mängden ens, rent biologiskt.

 

Vi i västvärlden är bara fast i dumma vanor och konstiga tankar om vad som är viktigt här i livet. Synd att så få bryr sig konsekvenserna bara

 

Nu ska jag plugga hinduism & buddhism, BYE


Kommentarer
Postat av: Linnéa

HEJ

2009-09-22 @ 21:39:28
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: Monka

En annan låt i kategorin "hoppas den aldrig tar slut": Mad about you med Toto! awesoome

2009-09-22 @ 22:39:50
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0