28 seeeep 09


Almost cut my hair
It happened just the other day
It's gettin' kind of long
I could've said it was in my way

But I didn't and I wonder why
I feel like letting my freak flag fly
And I feel like I owe it, to someone

Gillar att gitarren i låten är precis som den i "Oh Darling" med Beatles, det passar så jävla bra i vissa låtar nämligen.

Men vilken dag, vilken dag! Den bara asägde! Först och främst så var den bara allmänt chill. Sen så åt vi lunch på Great Eastern tillsammans nästan hela klassen, på lunchen. Vilket asägde och mättade kanske lite för mycket. Sedan en chill NuKolektion där jag fick lära mig om futurism och dadaism (för övrigt verkar futurism helt cp.  typ politiskt inkorrekt enligt mina värderingar?)

När skoldagen var slut för min del, så försökte jag övertala Elin att skolka NkB för att gå och fika med mig, men hon var inte speciellt medgörlig. Så jag ringde Hanna istället och hon kom som ett skott. Dock så visade det sig att Elin inte hade någon lektion (vad är oddsen?) så då joinade hon iaf. När vi väl var på stan så kom världens skyfall/snöblandade regn/hagel helt otippat, så vi smet in på Station illa kvickt.

Väl därinne värmde vi oss med varm choklad & vispgrädde, vilket är så icke-filippa-aktigt som det bara går, för jag dricker fan ALDRIG varm choklad, och aldrig på kafé dessutom! Men jag måste säga att den satt 100% fint



Kom även fram till att parfymen Flora av Gucci är N-I-C-E, en av mina 2 börjar ta slut och jag skall köpa/önska mig en ny. Fast 820 riksdaler för 30 ml är inte speciellt ok alls, så det blir nog inget. Synd för den var perfekttttt!

Och ÅHHH vad fiiiiiiiint klassfotot bleeeeev älskarrrr BL3 hej då (L)(L)(L)(L)(L)


Kommentarer
Postat av: Elin E

Jag har faktiskt aldrig varit på Scharinska och jag minns att jag taggade som fan innan jag fyllde 20, men det blev som inte lika viktigt när jag väl blev två-nollan. Men jag ska nog se till att göra det innan årets slut, så länge något bra band spelar.



Jag var inte där, har sett dom så många gånger på Verket redan. Du då?

Jag tror jag ska kika när de kommer till Holmsund, jag vet jävla skithåla. Men du borde komma och återuppleva lite av Holmsund, ni bodde ju här ett tag. Do it. Haha

2009-09-28 @ 19:12:41
URL: http://ingobingo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0