HATAR illllll

Hela dagen har jag vandrat runt i en dimma (och inte den positiva dimman, utan den dåliga). Ända sedan sekunden jag öppnade mina ögonlock och ljus pressades in i genom linsen och glaskropperna så har jag bara velat stänga dem igen. TRÖTT as hell.

Men mina kära klassisar gjorde min trötta skoldag mycket värd ändå, of course bloody horse! Även om vissa diskussioner går överstyr emellanåt, samt the crazy-christ-name-dropping-game haha... orkar typ inte oss. Fast jo, det gör jag fan!

Känner att en dryg förkylning glider i luften ovan mig som en hök, väntandes på att få sätta sina enorma köttklor i mig. Jag hatar att vara sjuk och taggar det inte, men det finns nog inte så mkt att göra I g-u-e-s-sssss. Ska åtminstone ta mig en välförtjänt sovmorgon imorgon, jag vägrar stiga upp innan tio.

Sov i 2 h när jag kom hem, fucking wonderfull. Katten sov bredvid mig, sötgubben. Men vad är grejen med tassen på pannan 24/7? Sötiz

Well well well, nu vankas mat i kistan, sen ska jag dö eller nåt



På tal om något roligare: Elin ska till Estocolmo imorrn och jag hade så gärna gjort detsamma. Dragit ner och skita i plugget och bara hänga med Eijis. Tur att hon kommer hit till den sjunde nov iaf, it's gonna be fab'!


HeJrÅ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0