framnäset

Blir man inte alldeles lycklig när man är helt sjukt trött och sliten, och ens Pa' far och köper världens absolut godaste chips någonsin åt en? Lovely.

Jag och Emma kom alltså efter många om och men (orkar inte vår otur, samtidigt som jag ej förstår vår tur!) på bussen från Piteå till Umeå, otroligt jävla cpnöjda med gårdagen. Kan utan att överdriva absolut påstå att det var en av de bästa festerna jag varit på. Elevhemmet var fyllt av mysiga små lägenheter och området var naturskönt och hemtrevligt. (haha varför pratar jag som en äcklig mäklarannons för?)

Och ALLA var så himla trevliga där! Verkligen välkommande och pratsamma människor i blandade åldrar och från olika delar av Sverige (Mensträskkillen blev typ retad haha). Det fanns en fjortis-Hannes, raggar-Simon (USCH för honom, den enda irriterande personligheten.....), en rosa hiphopNadja, en Amandus-look-a-like

Och icke att förglömma Tre Meter Peter (världens bästa smeknamn för övrigt!!! han var dock "bara" 2.0 meter men men) som så vackert däckade i Jessicas säng, där efterfesten tog plats. Egentligen skulle vi käka nattmat och lägga oss vid 4, med Jessicas klasskompis Jonathan, men helt plötsligt ringer det på dörren och 10 pers till inrymmer lägenheten, och lämnade den inte förrän 07.00. Det är så folkhögskolelivet är och JAG GILLART.

Eftersom alla där var musikare så blev det många intressanta konversationer/diskussioner

Förlåt om jag överberättar men serri det var SJUKT kul!!!!

Nu ska jag typ lägga mig, sjukt trött.....

Byes (fniss)

PS Malibu cocosrom+cola = THE DEAL! DS




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0