11/9-09

Hej hej hej!

Den här dagen har varit chill med stort C, och jag älskar hösten. Har varit på stan, först med Emma, Elin (L alltså) och Linnizz. Sedan stack 2 och 1 tillkom; Monka. Vi strosade runt på stan och jag bevittnade en fantastisk grej som jag berättar om imorgon. Men det var ägigt och kul kan jag iaf berätta!
Fick även gratis kaffe från Hedvigs Hörna, GRATIS ÄGER

Nu sitter jag här med vegburgare i magggggen, och med en kopp svart och Twilight Time på spotten. Skall strax bege mig mot Alley of Promises där det blir en nice evening with Hannis, Eliee och även Micka (fan vad töntigt smeknamn är, finns inga gränser!). Blir äppelvin, äppelpaj, kanske chirre & dirre??? Typ film också.

Märk väl att jag INTE känner avundsjuka mot er som ska till sommardroskan!!! Men jag hoppas att mina vänner som ska dit får en trevlig kväll anywas :)

Ett av det roligaste idag var ju lätt fågeln som kastade mossa från taket, ner på gatan, på folk. Djur gör så konstiga saker ibland, men det är bara trevligt. Om man jämför med människor så är vi inte en speciellt normal art heller så.

Well well, better be going now. Have a nice evening, myeeeees indeed!

Kommentarer
Postat av: Monka

Ägig grej vi bevittnade idag ;)

2009-09-11 @ 19:52:49
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Emma

ägig grej som hände ;) ;) ;) <3

2009-09-11 @ 21:14:19
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: Linnéa

HAHAHHA skatan

2009-09-11 @ 21:55:21
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: mikaela

förlåt för att jag inte kom i fredags! skulle upp klockan 08.00 på lördag för att jag skulle jobba.. kände mig så trött så orkade inte riktigt hitta på något.. :)

2009-09-13 @ 19:51:23
URL: http://monko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0