tors 10 ssssep -09

JAAA!!!! Äntligen finns Arctic Monkeys nya album på spotten, lovely. Mina arktiska aptider var egentligen förbi för längesedan, men lite nytt är alltid kul. Deras stil är trots allt unik och nice.

Friluftsdagen var helt ok, lite långdraget kanske, men mina fina klassisar gjorde det så värt det. Om ni svänger förbi NorrlandsOperan inom snar framtid så kan ni kasta ett öga på asfalten och beskåda vår streetart. Om ni är intresserade förstås, vilket är ytterst förståeligt om det skulle förefalla sig så att ni inte alls var det.

Nu har för övrigt allt Beatlesmaterial blivit digitalt restatuerat och har nyreleasats. Med andra ord ska det tydligen vara mycket bättre ljudkvalité osv. Kanske köper något av dessa album, får se. Idén är intressant och positiv, men personligen har jag inget emot den gamla ljudkvaliteten på inspelningarna. Det hör till, anser jag.



Detta kalas går väl på några tusen I guess.

Dock hade jag så inte tackat nej till nya spelet till The Band-serien, med Beatles som tema. Sjukt kul!!! Synd att man inte har playstation bara, eller plastinstrumenten för övrigt. Och spelet också för den delen...

Imorrn händer något som jag är sjukt taggad på, ahhhh! Mer förtäljer jag icket här och nu.


Jag vill konsumera LPskivor och gamla, snygga jackor. Men jag hatar Myrorna. Vad gör man då?


Kommentarer
Postat av: Monka

Hörru, man taggar kupan INNAN klockan tre ;)

2009-09-10 @ 23:39:43
URL: http://monicaborlin.blogg.se/
Postat av: Emma The Queen

taggar imoooorrn!!

2009-09-11 @ 00:16:51
URL: http://magganocarro.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är du sugen på en ny design? Kika då in på min sida,lottar ut en GRATIS design imorgon under dagen,designen ligger på bloggen just nu. =)Kram

2009-09-11 @ 00:46:18
URL: http:// martiea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0