;PPppPP;ppPPp SÅ HAR MAN

Cha cha bloggiz! Längesen eller hur! Idag har jag *trumvirvel*: Förhalat plugg once again! Och denna gång har jag verkligen bara min egen lathet att skylla på. Dock så har jag haft en högst njutbar dag, så det känns ändå inte bortkastat. Säger som min älskade Lennonboy; "Time you enjoy wasting, was not wasted". True that

Hoppas att våren behagar äntra ännu lite mera imorgon, ser framför mig min älskade klass unt moí chillandes i "Midgårdsparken", smekandes av solens behagliga strålar, ätandes på goglassN. Alla lyckliga över den ankommande dagen S, och lyckliga av varandras närvaro.

Nej, måste fan skriva EN dikt idag, så att jag inte känner att jag är för oambitiös (älskar det faktum att jag är norrlänning vilket absolut berättigar mitt "o-"användande i alla dess situationer). Tjing tjing!

En gång hittade vi knaziga plastpapper inuti trasiga LCD-skärmar (LSD höhö). Det roade oss estetjävlar en bra stund. Tills man fick ont i huvudet av alla gifter som andades in.

 

Haha btw vad är dealen då jag kikar på nyligen överförda bilder, tagna i april, ser bild på en randomtjej och tänker "Vem fan är det?" för att sedan upptäcka att DET VAR JAG SJÄLV, KNASIGT ELLER HUR?!??!?!??!?!

 

tjingtjing än en gång


Kommentarer
Postat av: Emma

hehehehhehe ofta du inte kände igen dig själv :------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------P

2010-04-20 @ 09:51:04
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: linnea

hej, tänkte höra om du är taggad på brännbollsyran. kul om man skulle styra lag, måste ta tag i det snart om det ska bli något! man får max vara 11 i ett lag! yran är den 28 maj, kostar ca 73kr per person.

2010-04-20 @ 17:58:12
URL: http://lmck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0