daaan föreee? doppdopp

Mmmm, äter ljuvlig knäck jag gjorde igår. SÅ JÄVLA GOD. Den var dessutom perfect första gången jag gjorde kulprovet. Fascinerande med tanke på att jag vanligen brukar göra kulprov ca 70 000 ggr innan den är klar. Kanske man blivit ~~äldre och mer tålmodig~~ eller vad. Ett minus för att det tar typ 3 h att göra knäck för mig (zeg_gurrrl91)

Inatt köpte jag biljett till Estocolmo. Åker natten 29/12, kommer hem typ 4/1 eller något. Köper hembiljetten när jag är nere, skönare att ta det lite som det kommer.

Så det blir till att fira nyår i hufvudstaden, kul med omväxling! Hatar förvisso nyår mer än julen t.o.m, men jag tror att fira det i en annan stad med lite nytt folk kan ge det hela ett litet välbehövligt uppsving!

FAN vad taggish, så mycket som skall göras. Ska LÄTT gå på Moderna Muséet, har haft museiabstinens sen for ever tep. ~~Måste få utlopp för min estetiska ådra och beskåda vacker konst~~

Ska även besöka Hallongrottan på Söder. Det är en femi./hbtq-bokhandel som äger. Lär ju vara rena rama guldgruvan för en genuskursare som undertecknad.

Samt Punkt Shop och köpa piercingarrr. OCH WEEKDAY antagligen, nu när cheapisar är en sällan beskådad råvara här i Umeåträsket.

Jaja, det var inte min mening att detta skulle bli ett skrytigt inlägg om vad jag ska göra (men det råkade visst bli så? usch hatar folk som skryter); tänkte det mer som info till kamrater kära kamrater.

Nu ska jag ner på stan och träffa genusfolke, måste käääääka ba

Herrrrråp


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

gud vad du hatar saker :-)

2010-12-24 @ 00:42:41
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0