hitta joppe och himlakroppar

Kom hem sent, efter ett bra treornas projekt med duuuktiga musikare+dansare, plus en köpp te hos amandisch. Trevlig kväll, indeed.

Klok som jag var så glömde jag inte bara börsen utan även min mp3 (=my life) i Monkas väska (note 2 self: HA ALLTID EGEN VÄSKA ELLER JÄTTEMÅNGA STORA FICKOR) efter att hon farit. Mina friendios ryggade tillbaka lite när jag skrek "Men ÅÅÅHHHH glömde börsen i Monkas horväska!!!!" i musikarkorridoren, vi var ju trots allt in public med såväl äldre som yngre. Men det är bara så jag språkar. Skitsamma om någon annan bryr sig, ellelrlelelrllre?

Ja ja, spankulerade i alla fall hemåt i decembernatten efter teet, i min självvållade tystnad och med fransfrost. Kom till insikt i - att trots att mitt hat gentemot den - så är vintern ändå otroligt vacker. Speciellt när man knarrande går genom dov skog med snötäckta grangrenar. Glitterglitter tjing tjing. Och väl passerandes över mariehemsängarna blev jag så hänförd över himlavalvet och alltings existens att jag inte kunde göra annat än stanna upp någon minut och betrakta det oförståeligt vackra. I ensamheten och nästantystnaden; blott bara enstaka, långväga billjud och tinnitussuset. Ibland måste man stanna upp och känna. I nuet. Det glöms rätt ofta bort.

Såg Orions bälte och Karlavagnen. Varför kan man inga fler

PS. Monka, lovar att jag inte menar att din väska bedriver hor. Jag anklagar snarare min egen tankspriddhet DS

Kommentarer
Postat av: molly

djuping där

2010-12-03 @ 13:43:11
Postat av: Linnéa

väskhora*

2010-12-03 @ 13:48:24
URL: http://linniz.blogg.se/
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

M: säger som förr: [email protected]



L: hahaha bra, tack linniz, skillnaden är INTE hårfin!

2010-12-03 @ 18:14:07
Postat av: Monica

HAHAHA så jävla kul att du skrek det ut i musikarkorrizen :D (hehhe ja seg kommentar här men jag pallar aldrig bloglovin oki)



Jag försäkrar att min väska bedriver inte horverksamhet, men jag är rädd att min gamla väska gör det ofrivilligt då den blev kidnappad av femtonåriga vandaler på en viss festival med träsmak. :/

2010-12-15 @ 00:51:52
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0