pannkisar, skivor och alkieppl

Var tvungen att ~stuva om lite~ samt rensa osv i CD/DVD-stället då det tillkommit nya guldkorn som måste rymmas. Hittade en lapp inklämd mellan skivorna, skriven av Hanna The Man. Säkerligen från någon gång i januari eller dylikt, då hon bodde här. På lappen stod citerat en typical Hanniz/Filliez-conversation:

F: "Men man kan ju inte tacka nej till alkohol, då är man ju cp!!!" (förmodligen jag som försvarar tidigare kvälls händelseförlopp, syftar alltså till om man blir bjuden på dryck)

H: "Ok, skrämmande nog tänkte jag samma tanke, jävla alkie...."

F: "Man är bara ung en gång!"

H: "Famous last words of an alkie...."


Förmodligen bara vi som ser komiken i det hela. Men haha det finns fan ingen människa som man kan ha lika idiotiska konversationer som den ovan samtidigt som man kan ha världens smartaste "vi kommer på alla lösningar på alla problem som inga andra jävlar"-diskussioner som med Hanna. Vi är så mångfacetterade i varandras sällskap. QL

Hahaha, ohhh good old times. (Alkietimez?! Men jag e int' sån nu längre va)

Nej nu ska jag ta ut ugnspannkakan (INTE plättar, INTE pannkaka, UGNSPANNKAKA, jävla skellefteåbor) och t.o.m ~~äta den~~

Gudars så trevligt

Återkommer, be sure on that stupid blog

Kommentarer
Postat av: hanna the man

aaaah! GOOOOOD OLD TIMES INDEEED!:D hahah. Ofta du hittade lappen, du måste spara den ~för alltid~

2010-12-09 @ 21:11:32
URL: http://pokerhanna.ratata.fi
Postat av: fillieeezzz

hahaha, nisses: "ahhhhh!". åh jaaa, bring 'em back! skulle fan gå genom blod och eld (usch vilket äckligt uttryck jag typ myntade själv, vadå blod så jävla vider) för att få uppleva en fredag på midyard igen:



typ nån dank estetarlektion på förmiddagen, lite småskolk då vi hellre sitter i kaffan med kaffe och karra och tokar, en tripp till rökrutan, en tripp till vildis för att klaga, någon bra lektion på e.m. Stan efteråt och fika på NK, för att avsluta alltsammans med nån asrolig maskeradfekke!



(glöm ej förfekke innan med depeche och "aurora"vinet)



(OBS var extremt oseriös med aurora, will never touch that poison again)



sen går vi hem efter quelln i vinterkylan med en gigantisk snöskovel



ps jappzor borde rama inren! ds

2010-12-09 @ 22:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0