summerrrrr yeeeze

Leker narcissist och kollar på massa bilder på moí tagna i våras/somras. Hittade denna som jag inte all minns att jag sett förrut:



Och den här bilden måste ju vara en av de bästa som tagits på mig någonsin, så JÄVLA NÖJD jag ser ut! Hahaha lol behövs int' mer än en god fatöl för att jag ska vara ~~lycklig~~ (var nog glad för att jag var i gott sällskap också såklart, ej att förglömma ej att förglömma)

Sakna uteserveringar sjukt mycket. *Tagga ett halvår kvar till nästa gång*


Denna bild gör mig också glad:



Av tre anledningar:

1. Ser ut som en störd, tappad idiot.
2. Chillin' @ hamnen är ju en av umeungdomars bästa sommarsyssla <333 fastän det egentligen suger men det är synonymt med SOMMAR. Plus att man kan stöta på creepy Kaj-Andersar!
3. Tänk att det KAN vara så varmt att man kan använda skinnjacka? Till synes helt oförståeligt en dag som denna... ~~snöar konstant i 4 dygn~~ ~~~alla dog av svält insnöade~~~


Det var ej meningen att verka vara någon sådan där dryg_ego_chey eftersom jag förkastar sådana. Men sommar gör mig glad, och det är väl bra kanhända.

Nu ska jag byta om and make ma' selfs ready ya know; Soffan_gurrrl kommer strax hit och plockar upp me. Vi ska se Lova och co: rappa! Kommer ägaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hejdååååååååååååååå

Kommentarer
Postat av: Emma

kul inlägg hihi

2010-12-20 @ 23:45:28
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /fillzorrr

är ganska så säker på att det är mitt bästa!!!!!!!!! :):):):):):):)

2010-12-21 @ 00:56:43
Postat av: Anonym

NÅGONSIN

2010-12-21 @ 00:57:00
Postat av: Monica

Just det, första bilden är ju från då du jag och Hanna satt på TC... ljuva tider det! Dock whineade jag som fan över att jag skulle jobba på max och inte kunde joina öldrickandet.. det var även då som Hanna tipsade mig om städjobbet! :-----)



Sista bilden gör mig glad också.. SOMMAR PÅ KAJEEEN! (L)(L) Dock gärna utan kaj-andersar

2010-12-30 @ 01:59:28
URL: http://monicaborlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0