Analysmodell 1

Sitter här och lolar åt hur länge jag passerade deadline för denna Sam. B-uppgift om "Barack Obama som fredspristagare", när uppgiften i själva verket var huuuur simpel som helst. Det är kung att skriva arbeten om något som man inte ens behöver researcha om. Älskar att skriva.

R.I.P att jag inte har svenska längre (U) :((((

Någon frågade mig förra veckan vilka av de kurser jag läser nu som jag gillar bäst. Efter att ha tänkt igenom ett litet slag, så kom jag fram till att ALLA roliga kurser jag läst under gymnasiet redan är slut. Det var en ganska depressing thought.

Har bara massa ovärda kurser. Men vafan, det är väl typ 100 dar kvar av skolan eller nåt, so I couldn't care less!!!!

PS
Anledningen till att jag gjorde Obamauppgiften just idag, när den är 2½ mån försenad, är av ett enkelt skäl. Jag drömde nämligen att jag och Leon diskuterade om huruvida man kunde skriva ett arbete om Obama på ett objektivt sätt eller ej.

Våra åsikter gick isär. Leon skrattade och ba: "Nej, det blir ju alltid en subjektiv tolkning av honom ändå!" och jag ba: "Neeej, om du inte skriver några åsikter om honom alls, utan bara konkreta fakta typ: "Född på Hawaii, 1961. USAs president sedan 2009" så är det fan i mig objektivt!!!"

Detta var ett wake-up-call för att jag skulle slutföra denna uppgift till slut. För övrigt: Jävligt äkta mig att DRÖMMA om att jag diskuterar och argumenterar om något, L0000L!!! DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0