It's calling, you know




Nu har vi fått bekräftat att fiket på Å-hem Centrum är otroligt värt ett och flera besök; fick bakelse+gott kaffe för 39 kr!!! 15% studentrabatt = asvärt. Dit går vi igen kära vänner!!!!!

Jag brukar, inte med skrytsam underton eftersom jag hatar skrytsamma personer, påpeka att jag inte är rädd för något. Spindlar (delvis apropå Tatanias inlägg)? Nej. Mörker? Nej. Att stöta på cpidioter när man går ensam på natten? Nej. Flyga? Nej. Att bli sjuk? Nej. Att faila i skolan eller att faila med livet? Nej.

Jag är ingen räddhågsen person helt enkelt. Men då blir följdfrågan således: Vad fan är jag rädd för det som komma skall då, fett töntigt??? Resfeber är så jävla konstigt, och ganska omotiverat. Gissar på noll sömn inatt då, ungefär á la Peace&Lovestylish eller varför inte Dagen-Innan-Piercande. TÖNTERIER!!!!

Ska i alla fall bli så underbart skönt att slippa internet under några dagar, det är fan det bästa. Att ha ett liv så till den grad att man t.o.m dissar internet totalt, liksom. Däremot gräms jag lite över att det lär vara 300+ inlägg på bloglovin på tisdag men whatever.

Så om just DU skriver ett extraordinärt inlägg under kommande dagar, påminn mig om att det bör läsas, i så fall. Det är nämligen högst troligt att jag trycker på "markera alla som inlägg som lästa"-knappen.


AJA HA DET BRA NU ALLA FINISAR, OCH FORTSÄTT MED THE FIGHT AGIANST KYLAN!!!!
pussen








Kommentarer
Postat av: Andrina

Nice photo, I would also like to go to London.. (:

2010-01-12 @ 11:14:18
URL: http://andriiinnaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0