kniiiiven i mina öron JA

Apropå Mollys inlägg för någon dag sedan: Jag har typ tinnitus (är serri) men kan ej sluta lyssna på hög musik!!! Kanske har cpdålig hörsel när jag är 93 (eller 23 lol), men ack så många vackra stunder jag kommer att ha upplevt. Totally worth it! Men jag är lik förbannat en idiot.

Sorry mates, ni får Londonbilderna en annan dag. Har varit hos Hillevi (gjorde en blogg åt henne, som förmodligen inte är uppdaterad ännu, men vill ni inom snar framtid läsa om smink och skönhetstips; kika här) och chillat, det ägde. Sedan när jag kom hem har jag bara slavat med portofolion som det är dead-line på ikväll.

OCH FRONTERHORAN DISSAR MIG. Får jag sämre betyg för att jag missar deadline pga ett skitsystem så styckar jag något....ospecifierat vad, dock


Ni kan få denna bild, så länge. På en ascool kille i SoHo. Jag och Lova hörde vad vi trodde var en hel slagverksorkester eller liknande, och när vi slutligen kom fram till rätt gränd satt han där, med egenkomponerat cykel-slagverks-set och var ASCOOOOL med sin improvise!!!!

Vi pratade med honom också och berömde hans spelande, han var väldigt trevlig. Alla i London är trevliga (utom en)


hejzzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0