midsommar

Trevlig dag idag, innehållandes allt ifrån lurre på TC (älska ruccola+balsamvinäger för evigt <3), chill i rådhus i underbar sol, skivlånande, rabarberpajsätande, beskådande av randomkatts råttfångst, kännandes på babymage, stockholmsbesök, kaffekaffekaffe och en del annat.

Imorgon beger jag, mina bröder, Linda, padre och Eva till Paltlandet. På lördag vankas tydligen värsta släktträffen utanför Stockfors då fan massa Norbergare kommer dit. Har inte träffat någon annan än min farbror (resten är pappas och hans kusiner, tremänningar till oss osv) så det kan ju bli kul.

Undrar om alla är lika mörkhåriga och blåögda som jag tror att de är.

Undrar även om det inte bara kommer vara 80- och 00-talister, utan även någon fler 90-talist bortsett från jag? (att resten är 40-, 50-, 60- och 70-talister är ju rätt givet). Det var tydligen tvekis.

Ser fram emot att spela på farmors gamla piano (hon var pianolärarinna) samt att kika på massa foton av mina farföräldrar och min far när han var yngre.

Kollade på en massa högstadiebilder nyss (som jag nallade av Linniz). Den enorma fulheten på majoriteten av folk är obeskrivlig. Likväl är det väldigt roligt att kika på. Bilden ovan är något så ovanligt som en vacker bild från den tiden. Den får symbolisera denna somriga midsommardag som annalkas!

Ha en trevlig hednahögtid gott folk

PS Tröjan jag har på mig (grön hoodie) på bilden minns jag väl. Men jag minns även sjukt väl att den försvann spårlöst, jag hann typ inte använda den så mycket heller. Undrar vad som hände med den? DS

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

gudis vad många parenteser du fick med i detta inlägg :) Lskarey!

2010-06-25 @ 00:42:32
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0