Facewall

Ah! böwakawa poussé, poussé


Om dagen började sämst så kunde den inte ha blivit speciellt mycket bättre när jag väl äntrade fina Midgård och den fina närvaron av mina fina klazzisar. Fint! Kika gärna på vårat klasscollage uppe på bilden också; det bjuder på några góbitar vill jag lova.

Inför detta collage fick jag även beskåda flertalet bilder från min "ljuva ungdom" som ful 16-åring. Det var ingen vacker syn vill jag påstå. Alla ba: "Va liiiten du är där, Filippa. Så himla annorlunda!" och TACK gode gud för det. FYFAN

Ahhh, låtsaslöning (dvs sturrebidrag) imorrn då, gött gött gött med dough osv. Ska eventuellt boka klipptid (?) och köpa bille till OAO. Blir kingen.

Hahaha tycker även synd om Matzieboy när jag, Nizze och Izze dissar hans finfina lektion, för att vandra runt på skolan och "leta efter en dator". Det spårade ur med jättar-på-Midgårdkonversation men det var kul, och ett gott skratt förlänger livet, så hur kan man klaga på det? Hellre ett längre liv än en ovärd Samlektion i bagaget, menar jag.

Har spelat Banjo & Kazooie (N64) idag, plus piano. Grejt fön, lixxom! Tänkte bara att det kan vara kul för er att anteckna något intressant, så.

Aja nu ska jag finna fler fula bilder på mig och mina klassisar, TJARÅÅÅÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0