Scatterheart

Lyssnar på Björk. Det är något väldigt tilltalande med "nyskapande" (är ju kanske inte så nytt längre men iaf inte traditionellt), experimintiell musik (såsom elektro-pop, psykedelisk-pop-rock etc). Vill även skryta med att Beatles är pionjärer vad gäller psykedelisk pop-rock; fast för att märka det måste man lyssna på deras senare (och bästa) album.

I like.

Någon gång i mitt liv SKA jag se The Knife live, om de så ska turnéra endast för mig.

Hade tänkt spela piano nu för första gången på cirkus 2 veckor, är cptaggad!!! Kliar i fingrarna liksom!

Idag gjorde vi ett bra val. Jag, Hanna, Nils & Isidor (även kallat Sam-gänget) plus Levi var 2-c00l-4-sch00l och gick hem till Nisse istället för MatZak's lesson och spelade Borderland, drack gott kaffe och jag och Hanna cepade oss samt att jag halvsov på slutet. Ibland måste man tänka lite för att förstå vilket sätt som är bäst sätt att fördriva tiden i sitt liv på, och idag gjorde vi det rätta aktiva valet.

Snart blir det DH, och Hanniz unt moí är sjuuuukt otaggade. Men likväl måste vi glo på skiten. Vafan då.

Kommentarer
Postat av: mollsan

Borderland utan mig:(:(:(:( visst var det fint hos nils?

2010-03-16 @ 22:09:11
Postat av: /innehavaren av denna blogg

Gumman :(:(:(:( jag spelade dock aslite, tycker det är sjukt svårt när man är ovan! Ja, riktigt modernt,fresh & hemtrevligt, mycket yta, och LÄGETTTTT alltså!!! (jävligt chill att ha bibbliz som utsikt när man softar i vardagsrummet, tex)

2010-03-16 @ 23:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0