wasserwasser

Dricker kaffe. Kaffe är livets dryck. Varför är allt livets dryck? Vatten är det som i flest lägen är livets dryck då man aldrig mår sämre av att dricka det. Plus att det är det naturligaste av naturligheter på denna jord. Öl är livets dryck när man är sjukt jävla sugen. Te är livets dryck för att det är så själabehagligt att dricka. Kaffe är även det upplyftande för sinnet. Varm choklad är det enda rätta när man varit ute i skitväder och är frusen. Cola är livets dryck dagen efter.

Kan allt verkligen vara livetz dryck samtidigt?!?!?!??!?!?! Tål att tänkas på. Fast egentligen inte. Vid närmare eftertanke är jag nog inte alls intresserad av en förklaring trots allt.
Tror det blir inflyttningsmiddag hos Amandus ikväll. Han och Linda har som kanske tidigare nämnt flyttat ihop nu, på Ö-malm. På samma gata som vi bott på tidigare, ironiskt nog. Typ ett hus ifrån. Jag gillart!

(alla Umebor vet ju att Ö-malm i särklass är den bästa/trevligaste stadsdelen att bo på. Dock ej att förglömma Hedlunda, Haga och Mariehem = mina favoriter av stadssdelar)

Fortsätter kaffe & russinförtärandet nu. Ciaó

Kommentarer
Postat av: Emma

håller med i ditt prat om livets dryck. alla kan vara det i rätt sammanhang!!!!!! hihi

2010-05-01 @ 17:46:04
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: Jenny

hedlunda <3

2010-05-02 @ 14:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0