2010-11-07

I saw a film today oh boy
The English Army had just won the war
A crowd of people turned away
but I just had to look
Having read the book
I'd love to turn you on



Danksöndag återigen. Det är det enda dessa dagar duger till. Danka. Slå dank. Vara dank. Dankdankdank. Ordet klingar väldigt positivt i mina öron, må ni tro.


Jag är otroligt nöjd med gårkvällen, det blev tipptopp helt enkelt! Lagom mycket folk, drag men ändå inte stökigt, perfekt mängd öl, underbart fula kläder, snillrika utklädnader. Och inte minst; massa fint folk! Det enda som är synd är att när man själv är med och styr festen, så är det så mångamångamånga man vill språka med, vilket man dessvärre inte hinner med.

Men man får ta det för vad det är. Bra hemmafester slår allt.

En knazig grej var att jag smakade på typ 5 olika vitviner igår, och samtliga smakade gott! Jag har gått runt aslänge och kläckt ur mig att jag är en rödvinsmänniska, och att jag inte gillar vita viner alls. Men nu blev jag alltså proved wrong eller vad man säg'. Man lär så länge man lever, heter det väl.
Det var till och med gott när Norea råkade hälla vitvin i min mörka öl (smakade läsk?)! Crazy timez



Vill att min LPspelare skall börja fungera igen på ett mirakulöst vis. Skulle kunna spara till en ny. Dessvärre gillar jag inte att konsumera, så vi får se hur jag löser den punkten. Det kliar i mina LPskivsköparfingrar!!!

Imorgon fyller jag år. Trist.

Men helgen ägde! Tack alla som ~förgyllde~ den ::::) :---) :)))


xoxo Filliezgurrl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0