2010-11-18

Lyssnar på Docent Död, generaliserar när jag säger att dagens lärdom är att färdtjänstgubbar ofta är av den surare karaktären, bror kommer hit på middag och jag måste STRESSPLUGGISH innan jag börjar igen 18.30.


Filmen igår var för övrigt mycket över förväntan! Det som gjorde mig mest glad, var att den trots sina 2,5 h aldrig kändes seg. Inte en enda scen var överflödig. Det var sjukt bra filmatiserat utifrån boken. En annan sak som gjorde mig alldeles lycklig uti själaroten var det faktum att skådespelarinsatserna (och jag talar om i princip samtliga) var så mycket bättre än någon annan film i serien. Alla gubbar och gummor har helt enkelt vuxit in i sina roller på ett mycket tillfredsställande sätt. Det kändes äkta. Musiken var till skillnad från flera filmer i serien (anser jag) mycket bra och väl genomtänkt. T.ex så var det någon slags irländsk folkmusik på Bill och Fleurs bröllop, vilket kändes väldigt autentiskt och passande.

ÄLSKA Ralph Fiennes som Voldemort förresten. Så jävla kung/cool/scary. Filmen hade delade doser av humor, allvar, sorgsna scener samt spänning. It had everything!


Överdriver inte när jag säger att detta var den bästa filmatisering so far i serien. Vet inte om jag tycker att sjuan är den bästa boken, men det var absolut den bästa filmatiseringen.


Hade jag inte varit fattig student hade jag sett den en gång till på bio på en gång, that's a fact!


Jajajajjajaa inget mer pluggförhalande (mitt starkaste karaktärsdrag tragiskt nog...men jag är smart ändå!!!) så HERRRRRÅÅÅÅÅÅP

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

ofta han är sjukt snygg?!?!? älskar dock hans och alan rickmans röster mest i världen (L)(L) så jävla snygga och sköna att lyssna på

2010-11-18 @ 17:26:00
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: /innehavaren av denna blogg

fattar inte vad du syftar till; ifrågasätter du min karaktärsbeskrivning med att den inte kan stämma för att han är sjukt snygg, eller ifrågasätter du att jag påstår att han är sjukt snygg? för det påstod jag aldrig :---P



snygg vet jag inte, eller vadå han är väl inte snygg som den karaktären, voldemort ska inte vara snygg? eller, att tom riddle ska porträtteras som snygg är ju allmänt vedertaget men voldermort himself är ju bara en trasa av onda livsflagor, typ.



UPPLYS MIG SÅ JAG VET HUR JAG SKALL BEMÖTA DIN KOMMENTAR!!!



alan rickman in ma <3 4-ever, finns ingen manligare röst i universum <3

2010-11-18 @ 22:53:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0