hej joan baez du e bra

Still awake, awake still

Vad annars kan man göra när man kommer hem 03.30 till världens jävla partaj rakt ovanför mitt rum. Lite roligt att varje låt (med en decibel på ca 10 000) verkade vara fekkegästernas favoritlåt, så de skrålade de jävlarna. Man blir så bitter på fekkefenomenet när man inte är med och fekkar själv :):):)

Funderar på att vara en bitch och skriva världshistoriens argaste lapp i trapphuset imorgon. Kanske man hamnar på argalappen.se, alltid något achievment om inte annat.

Kandelaberns ljus är tända (hatar glödlampor rätt ofta), teet omslingrar min själ, och världens varmaste tröja värmer hela existensen. Tröjan har en historia, därtill. Jag älskar kläder med historia. Det är en tröja stickad med lammull av ett gammalt (och död därtill, tragiken...) ex till min far (innan han träffade mor, va) på sjuttiotalet, stickat efter ett isländskt mönster. Skriver en gång till: ÄLSKAR KLÄDER MED HISTORIA. Dig ska jag bevara livet ut.

Som min favoritflatflannel som jag fick av Jessica som hon fick av Emma som Emma fick av Lasse och som min mamma var snäll att sy om så att den skulle passa min kropp (jag är för smal men samtidigt för odudlig att hantera symaskiner på ett tillfredsställande sätt). Vem ska jag tacka då; Jessica, Emma, Lasse eller mor? Eller den stackars människa som sydde plagget från början på åttiotalet.


Trevlig afton i alla fall med genuskursare + Lova @ Sofias place. Älskar Harvey Milk. Och saffransskorpor. Och spontanklippningar. Och LP. Men det visste ni ju redan.


FESTEN E ÖVER!!!!!! Hurraaaa, bedtime!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0