oglädjande ting

Fick flashbacks och åmindes det tillfället då jag och Hannizgurl redovisade om Westboro  Baptist Church på rellen för ett år sedan eller dylikt. Då läste vi också på om Åke Green efter tips från Hans-Erik; och då halkade jag för första gången in på denna kontroversiella händelse som skedde en söndag för några år sedan, då denne pastor med förkastlig människosyn och yttersta bibeltrogenhet höll en predikan vilken borde ha gett honom straff av något slag. Han bör ha blivit dömd för hets mot folkgrupp, dessvärre har jag ingen koll hur det blev, och hinner inte kolla upp skiten nu.


Hur som helst, har aldrig läst predikan i sin helhet, bara detta kända citat att: "homosexualitet är en cancersvulst på samhällskroppen", vilket avslöjar en del om vilken sorts åsikt som denne hemske människa propagerar för.


Här predikan i alla fall:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/pingstpastor-ake-greens-predikan-i-sin-helhet-1.347576


Har inte läst den själv ännu, skall göra det sen när jag kommer hem från ~*~~Zävar~~*~


Vi ska dit nu nämligish, genusarna skall minsann lära Grinchen (dvs jag) att veta hut. Julbak och glögg och saffran och töntig julmusik!


Blir myz, ha en fin dag hörreni, och dö inte av starka känslor av denna predikan (jag misstänker nämligen att den kan vara upphov till enorm ilska)



PS Hade tänkt bifoga en bild på Åke Green himself, men han är inte värd att få publiceras med sitt anlete på min blogg. Hans utseende får en dessutom att vilja hoppa i sjön så jag besparar de krafterna från er genom att skita i det. Ni får ånjuta en bild av ~fina~ Westboro Baptist Church istället. USCH. DS


PPS Tror inte på gud så han får mycket gärna hata mig, inte mig emot :----P DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0