en angenäm halloumifredag

Reflekterade nu över faktumet att "Twist And Shout" -spåret laggar på precis ALLA Beatles-LP som jag har det på (samlingsskivor etc). Äsch, man har väl hört den så att det räcker 3 liv framöver så no hard feelings.

Myzig fredagskväll med mina myzvänner (minus Mollsan och Leon som inte kunde, ej att förglömma. ni fattades oss!). Jag fick världens finaste grattis-i-efterskott-present av Lova därtill; ett album med feministserien Zelda. Sjukt kung! Serienörden inom mig väcks genast till liv återigen, efter en obefogad dvala. Så jävla skoj!

Klockan är inte ens 12 (glömde att jag bloggade och fastnade vid dattan "ovanligt" så nu är den visst tjugo i ett istället) och jag stupar över tangentbordet NU (med andra ord ljög jag, jag stupade inte. men snart). Tentalivet är uttröttande.



Måste lägga mig, man ska väl upp i ottan imorgon och gå på minkdemonstration vid Norrlands största minkfarm imorgon *politisk korrekt*. Ska bli spännande, eftersom jag aldrig varit på den typen av demonstration tidigare. Det jag är rädd för, är att man skall gå nära djuren, och få se deras lidande. Jag vet inte riktigt hur jag kommer kunna hantera det.

Människor är sjuka i huvudet. Den som inte insett det ännu gör bäst i att göra det snart. Blåögdhet leder inte till förändring.

Avrundar inte med dessa negativa ord utan istället två stripar och en ensidesruta med Zelda:






Här är även Lina Neidestams blogg (geniet bakom serien, daaah), för er som är intresserade: http://linakanritafint.blogspot.com/

Den var rätt underhållande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0