EAT RAW ZUCCHINI


Vill strypa heteronormativiteten sakta och långsamt med mina bara händer, tills det att det upphör. STRYPA.






(Stackars 16-åringar)




Är så sjuuuukt jävla godissugen - jag som knappt gillar och än mindre äter godis. What's wrong with me?!?! Kommer för evigt hålla personen som bestämde Ica Mariehems öppettider svartlistad.

Till råga på detta ska jag läsa någon idiotisk roman till Uni. , vilken var tredje sida ungefär; innehåller ett ceeepeeeelångt stycke med HUR mycket text som helst - helt obearbetat och utan NÅGRA skiljetecken. Det står typ så här:


"Ja och sen sa han "Vi drar på ett fik" och visst kunde vi göra det för vem gillar inte fika och det är väl en bra täckmantel menar jag men egentligen undrar man ju hur alla tänker INNERST INNE för vad är ens acceptabelt att tänka när man har två barn och flera delar ur serien LACK hemma som fyller alla rums olika vrår och dessutom en gammal trasmatta som någons farmors mor vävt per egen maskin fast till och med utan maskin för vi vet ju att de hade det hårt och vi ska vara så jävla nöjda som har det så bra men vad fan betyder bra egentligen när man är fast i ett jävla system och barnen är lessa och vill ha lördagsgodis och alla tjatar och har tider att passa och vad fan ska man ta sig till egentligen när man bara BRYTER IHOP?"

Och ni fattar väl, att det är jävligt irriterande att läsa en sådan text? Stress är bara förnamnet!

Har alltid förkastat fenomenet bokbål, men i detta fall känns det som ett tämligen bra alternativ...

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

hahahha fyfan vad drygt att läsa en sån skitbok

2010-09-30 @ 14:30:30
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0