frully

Uppe i ottan, gick upp kl 06 fastän jag egentligen inte behövde gå upp förrän 09. Ibland blir man bara less på att vrida och vända på sig till synes utan vidare sömnresultat. Blev för sugen på att äta och dricka också, så tjockisen i mig var tvungen att ge upp. Blev långfrulle med gröt (har börjat älska gröt igen, lav ya <3), knäckebrödsmacka med bregott och kallrökt lax + färsk basilika, citron och peppar på, två gigantiska glas juice, te med honung i, två kiwisar, en mandarin, en kopp med vaniljyoghurt med müsli till. Allting ackompanjerat av Ludvigs snarkande och mitt VKläsande.

Alltså avrundade denna kulinariska händelse för ca 20 min sedan och jag börjar redan bli hungrig igen. Kommer avlida innan lunch kl.12.00

Om jag var arbetsbefriad skulle jag spendera hela dagarna med att äta. ÅH jag ska äta så jävla mycket när jag blir pensionär!!! Måste på något sätt styra så att jag får en mer än ok pension så att jag kan uppleva detta livsmål. Mycket viktigt.

Rosen vann ju biljetter till Deportees via Bostadens tävling - innebär att denna oplanerade fredagskväll fick plötsliga planer. Så jävla random att hon vann med sin skittöntiga och smått förvirrande motivering. Ännu ett exempel på att det saknas några skruvar i Bostadens ledning. Men glad är man väl ändå. Inte för att någon av oss lyssnar på Deportees, men konserter tackar man för fan aldrig nej till.

Undrar bara hur jag skall mörda kommande timme innan vi beger oss mot biljetthämtandet. Det återstår se, som man brukar säga

Alltså hahahaha alltså Göran Hägglund är ju ett skämt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0