orkaaaaaaa




Hahahhahahha alltså undrar på riktigt vad det är för fel på världen, observera att denna "nyhet" ligger HÖGST upp på Aftonbladets hemsida! Vill inflika att jag inte läser sådan skit som kvällstidningar men såg länken om'ett på en gaysida. Fattar verkligen varför det är så sjukt viktigt att veta folks läggning, speciellt om den är normavvikande. Finns det ens ett nyhetsvärde i det överhuvudtaget..... För mig är det som att läsa: "Lasse Kronér: 'Jag gillar att lyssna på Rolling Stones'".

Självfallet inser jag att idrottsvärlden är extremt heteronormativ (fast det är för fan hela världen, well..) och det därmed öppnar för ett mildare klimat ju fler stora idoler som kommer ut. Självfallet kan det också vara positivt för unga fans att känna att det är okej att vara något annat än heterosexuell.

Men min aggression gentemot att artikeln gigantisk sveper över hela försättsidan är exakt samma känsla som gjorde att jag sket i att komma ut för mina föräldrar innan jag träffade Rosita. Jag kom egentligen aldrig ut, jag sa: "Jag har gått och blivit kär, Rosita heter hon. När vill ni träffa henne?".

Älskar det någon kursare berättade;  att alla i R.E.M bortsett från sångaren kom ut som heterosexuella, istället för att han skulle komma ut som gay. Så jävla schént gjort. In your face heteronormsdöden

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha, vet du vad jag tror folk kommer säga om det här? "Ja oj, men det kunde man ändå tro". Tjejen har ju för fasen kort hår - då måste man vara lesbisk. Såg förresten killen som frågade om jag var lesbisk på din utklädningsfekke på Lottas idag/ikväll. Vi pratade inte dock.

2011-12-22 @ 01:47:02
Postat av: /Filliezzzz

Hahahah, sant! Sen kommer dem ba: "Men alla sportcheyer är ju också väldigt ofta flator så egentliiigen kan det ju inte vara så konstigt. Man blir väl lite manlig av sig om man har ett manligt yrke!" värre hade varit om hon spelat fotboll som ju anses vara en mer manlig sport än allt friidrottskopplat.



Men det drygaste är att folk kommer prata om det så mycket som om det ens vore något. Det som hon själv sa i intervjun var bra, nämligen:"Nu har jag kommit ut med detta och pratat öppet om det en gång, sen blir det inte mer än så" vilket är super. Det innebär att hon själv inte gör en grej av det.



Hahaha, Alex menar du? Han är jättetrevlig och ickefördomsfull, han tyckte väl bara att du såg ut som en "sån" ;)

2011-12-22 @ 13:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0