TipzarN



http://open.spotify.com/album/3yfisavFdGTrjFf9Ecpbio

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du uppdaterar så sjukt ojämnt! Först kollar man varje dag utan att det händer något, sedan en dag är det plötsligt typ fem nya inlägg på en gång. Tänk på mitt stackars hjärta Filippa, jag är inte lika ung som jag en gång var (gillar btw att datorn stryker under ditt namn med rött, som om det vore ett ord som inte finns).

2011-02-18 @ 23:27:25
Postat av: /innehavfaren av denna bloggish

Hahahaahahhha jag vet, jag tänkte på det senast idag! Mitt bloggarjag är en enda stor multipel personlighetsklyvning! Ibland hinner jag inte/orkar inte/finner inget att skriva om, och då är jag också för obrydd i att ta tag i det. Kanske får jag då dåligt samvete så till den grad att jag istället kompenserar "missade" inlägg på en gång med fetinguppdatering?



Hahaha och angående stavningen; T9 tycker Filippä (med Ä!!!), och alla andra jävla tekniska vidunder vet inte ens om mitt namns existens. Känner mig ratad av systemet!!!

2011-02-19 @ 00:45:39
Postat av: molly

fan vad nice, lyssnade inatt och imorse!! tack för tipset :) har ju lyssnat på Home ett antal ggr men aldrig tagit mig vidare till hela albumet av någon anledning..!

2011-02-19 @ 13:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0