2011-07-14

Kom in på Idéhistoria A, är zupertaggad på att börja pluggy igen! Har insett att jag inte vill ha heltidsjobb än på flera år, ty det innebär fan NO LIFE. Då är jag hellre sturre och kan träffa massa nytt folk och leva det ljuvliga studentlevernet, med allt positivt och negativt som det innebär <3 Det har verkligen sin charm!


Flytten är det enda jag tänker på hela tiden. Så till den grad att när Online ringde och väckte Rosita imorse för att boka in pass på henne och jag hörde henne säga: "Måndag?" så sa jag snabbt som attan, sömnsförvirrat: "NEJ inte på måndag vi flyttar då!!!!!" fast det är om typ 3 veckor vi flyttar hehe. Längtar efter första natten och första frukosten i nya läggan, det är alltid det vackraste i hela flyttscenariot (mvh veteranen, har flyttat lika många gånger i mitt liv som jag har fingrar), bortsett från när man packar upp/inreder.

Ska försöka återgå till rensandet nu, fan vad mycket skiiiiiiiiiiiit jag haaaaaaaaaaaaar. Och taggar världens sämsta helg, missar två roliga grejer på grund av dygnspass och delade turer. Man kan ju lika gärna avsäga sig hela sitt sociala liv, lika bra.

Får jag åtminstone spela Super Mario World så kan jag känna mig litet nöjd *hoppas*.



 

Mvh/ Eremiten


Kommentarer
Postat av: molly

gumman kommer tänka på dig hela lördagen :( är verkligen jättesynd att du inte kan komma!! men som sagt kommer ju fler ggr :) vi tänkte tex nån gång fara ut till nils stuga för grill+fest+övernattning någon helg i sommar!

2011-07-14 @ 23:30:32
URL: http://blondinmolly.blogspot.com/
Postat av: Anna

Jag är fan också taggad på att plugga! Fast mest för att träffa nytt folk, inte så mycket för själva pluggandet.. inget kommer nånsin vara lika intressant som genus!



TÄNK DÅ KAN VI LUNCHA TILLSAMMANS MED AMANDA <3

2011-07-14 @ 23:39:18
URL: http://typinte.blogspot.com
Postat av: /fillzor

Mollzan: Jaaa det suger, men tack för omtanken iaf! Jag tänker på flytt, tatueringar och Berlin när jag jobbar - då känns det mer motiverande att slopa livet några månader om man vet att man får leva sen. Det låter som en ypperlig idé! Tror dock att jag jobbar typ alla helger hehe men jag får hoppas att jag kan ändå!



Annziebananzie: Jag är taggad på båda! Men nya friendz är aldrig helt fel det heller! Tackar man ej nej till. Neeej, jag vet, tror man att det skall bli lika awesome som genus blir man nog illa besviken är jag rädd :(



JAAA att vi ska!!! längtar redan <3<3<3

2011-07-15 @ 13:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0