angreyhhh


Alliansen kan ju gå och hänga sig långsamt; att ge förslag på att omvandla 4500 hyresrätter i Umeå från Bostaden till bostadsrätter är ett jävla hån! Umeå är en studentstad och majoriteten av studenter har INTE råd att KÖPA sin lägenhet. Det är helt vansinnigt; de som har råd med bostadsrätter kan säkerligen få tag i det på något vis, eller i "värsta" fall hyra en lägenhet tills de hittar någon att köpa. Men guess what, flertalet som bor i hyresrätter har inte möjlighet att göra det motsatta. För många barnfamiljer och ensamboende är det en omöjlighet att köpa sin bostad. Så ser verkligheten ut. Den som inte ser det är helt jävla blind. Fast just det; jag glömde - eftersom att det förmodligen är rika människor som lagt upp förslaget så tar de troligen för givet att alla lever under samma standard som de själva. Fast ännu troligare är att de fullkomligt skiter i vem som hamnar i kläm, om förslaget blir allvar.

Så vad ska då hända med bostadsmarknaden i Umeå om så pass många hyreslägenheter köps upp och omvandlas till bostadsrätter? Ska folk bo på gatorna? Lämna staden? Lycka till med ert jävla 200.000-invånaremål till 2050, hoppas att ni INTE lyckas

Umeås politiker är fan ett jävla skämt, speciellt grisen Holmlund (även om han inte hade något med detta att göra men jag hatar honom ändå, tro mig - det är befogat).



Men detta älskar jag: http://open.spotify.com/album/7LNSz1Om8FWlFM6WwXasGN

Kommentarer
Postat av: Johanna

TACK för att du också ogillar den där fjanten! Äntligen har jag hittat min själsfrände i min ilska mot honom!

2011-06-08 @ 21:25:40
URL: http://midnightspecial.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0