LördagsquellN pt1

Till allas förvåning - och även min egen - begav jag mig till mitt bästa hat- och ratställe: 5ive, i lördags. Det var gratis och ölen billig, och det var ett bra sällskap. Jag tänkte att om inte annat så kan jag få argument till varför man skall hata skiten, av att besöka det.

Mina tre första tankar: kön gick cpfort, stället var stort, jag fick öl på en gång! Besvikelsen över mina positiva känslor grusades senare, när 5ive inte bara visade sig vara dräggens hemfäste och de unga drygmänniskornas högborg - utan även också inskränkthetens centrum.

Inte mindre än tre gånger påpekade folk min och R's till synes annorlunda läggning. "Du är tjej? Du är också tjej? Är ni lesbiska???" "Är ni lebb???" "Alltså jag vill bara säga att jag inte har några problem med att ni här lesbiska! Jag tycker att det är helt okej!" "Haha okej så ni är lesbiska, vad tycker ni om min flickvän då? Är hon snygg? Vill ni ha en trekant med henne?" "Kan man få se en kyss?".

Det man skall svara är: "Ja det är vi. Okej, jag accepterar att du är heterosexuell - jag har inga problem med din läggning. Frågar du alla heteropar om de vill ha trekant med din flickvän? Hon är söt men inte min typ."

Alltså på riktigt. Ibland undrar man vilken tid man lever i, jävla hedenhös. Exakt VAD är problemet med människor? Skygglappar likt travhästar. Jag orkar inte ens lägga ner energi på att bli irriterad, vad fan kan man annars vänta sig av ett sådant ställe...

Men överlag var kvällen trevlig, mest för att sällskapet var bra och för att jag dansade med Leon vilket ägde! Älskade hans förvåning när han såg mig i kön, ovärderlig.

En rolig upplevelse men jag betvivlar att jag kommer att besöka skiten fler gånger. Enough is enough

Kommentarer
Postat av: Anna

Told ya! Five är skitens skit. Det är fan stört att man märker sån stor skillnad på vilken typ av folk som hänger på vilken typ av ställe.



P.S SKÖÖÖNT att ni blev accepterade iaf! Jag menar, vad skulle ni ha gjort ifall ni inte fick random folks bekräftelse??! :S:S:S Ni hade typ fått göra slut då asså.

2011-06-20 @ 11:49:40
URL: http://typinte.blogspot.com
Postat av: /innehafvaren av denna bloggish

Jaaa, men visst gör man? Ändå skumt att det verkligen finns vissa stereotyper på olika ställen. Fast samtidigt skönt att man har ett riktmärke att utgå ifrån, om man är sugen på en trevlig och ickedryg kväll...



Ps. Jaaaaah men asså eller HUR?? Det hade ju som inte gått annars!! Randomfolks åsikter betyder verkligen enormt mycket för mig (L) Ds

2011-06-21 @ 16:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0