11 maj osv



Längtar fortfarande till jag gör min Beatlestatuering. Kommer bli freakin' awezzzome. Tror nog att den kommer att bli gjord i år, makes ma heart spin. OK ska sluta blanda sve och eng, så jävla nördy *visar alla mina språkkunskaper på en och samma gång för att vinna fans*

Häckar som en tok på bostaden.umea.se. Det är typ min nya virtuella favorit eller vad det heter. Hoppas att mitt idoga sökande ger resultat. Ligger t.ex. 4:a på en lägenhet som jag tackat ja till, efter 00.00 får jag veta om de andra jävlarna före mig i kön svarat ja/nej/inte svarat alls. Exakt som roulette. Fast det gör inget om vi inte får den, finns många andra lägenheitah och varje dag släpps typ nytt så att.

Rosen spontanfärgade håret rött igår när Micka-Lisa fick färg över. Hon står delad inför resultatet, men jag tycker det blev vackert:

Min vackraste flickvän (av alla jag har)

 

Idag har varit en sådan där sömnig och oproduktiv dag. Vi har mest: sovit länge, gått ut med cpwinston, pantat + köpt glarre, legat i parken och ätit glarren, vilat i parken, gått hem, vilat hemma, ätit osv. Vissa dagar är jag ej kapabel att utföra något av värde. Fast jag tycker fan att det är höjden av livskvalitet att kunna göra inget.

 

Zömniga:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0