kggg


När jag träffade Rosita i vintras vägde jag ca 48 kg. Under de senaste 2-3 åren har jag pendlat kring 50 men aldrig vägt stabilt just på (jag har hela mitt liv varit väldigt mager, förut var det inget jag trivdes med men idag trivs jag fullt ut med den jag är). Jag älskar mat men har ovanligt hög förbränning, och när jag har ~sad-periods~ brukar det ofta sätta sig på aptiten negativt. Men den senaste tiden har jag påpekat för Rosita: "Särbofetman annalkas!", och mycket riktigt, idag vägde jag så mycket som 52 kg när jag vägde mig!!! Ville bara säga: sjukt nice att väga stabilt över 50 (för det har varit över varje gång jag vägt mig senaste tiden) och slippa känna sig anorektisk




Kanske kan jag en vacker dag ge blod

Kommentarer
Postat av: Anna

Jävla lyllos.... Jag vill också!

2011-05-18 @ 22:18:02
URL: http://typinte.blogspot.com
Postat av: Jenny

Glömde säga att du passar jättebra i snaggat! Och grattis igen till lägenheten, himla roligt.

I juni hoppas jag verkligen att vi kan börja hänga igen, då man inte har skola och massa annat skit att göra.

2011-05-20 @ 15:45:52
Postat av: Johanna

Alltså, jag är så jävla less på all vikthets. Varför kan man inte bara få vara nöjd som man är? Du och jag har väl lite motsatta ~~~~issues~~~~ men det suger verkligen att man inte kan få vara nöjd oavsett hur man ser ut. Många personer jag känner som är smala tycker det är jobbigt, TROTS att man som kvinna idag ska se ut så. Hatar media och all den skiten.

2011-05-23 @ 22:46:10
URL: http://midnightspecial.blogg.se/
Postat av: /Fillzor

Jenny: Tack så mycket, både för kommentaren och grattandet ;) Ser fram emot att hänga i juni och resten av sommaren för all del också, det kommer att bli vackert. Vi har en del att ta igen!



Johanna: Jag håller fullständigt med dig; var och en borde sköta sitt och vara nöjd med den dem är. Man samhället tvingar på så mycket krav så att konsekvensen blir i slutändan att man inte är nöjd hur man än ser ut!



Man SKA vara exakt perfekt: inte vara för tjock och inte heller för smal. Det är i princip en omöjlighet att passa in i mallen. Komplex för min kropp har jag inte haft på två år tror jag, jag slutade med det när jag insåg hur skeva alla ideal är.



Däremot är jag glad för min hälsas skull att jag gått upp lite mer, brukar annars ha svårt att göra det.



Media kan go kiss ma assss

2011-05-24 @ 19:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0