klaustrogurrl


Idag var jag på uni från 09.00-17.00. Var helt jävla slut i hjärnan efteråt - har typ glömt att man i vanliga livet brukar befinna sig på en arbetsplats under normala arbetstider.

Efter handledningen minskade min uppsatsångest enormt, och det känns inte riktigt ok. Jag menar jag kan ju inte glida runt och vara LUGN??? Det bådar inte gott att vara lugn, man skall vara nervig ända in till sekunden man lämnar in horskiten. Annars är det inte på rikt'.

Nåväl. Idag trillade slantar in på kontot som ekat tomt i ca 12 dagar. Jag firade med att köpa en häftapparat+klammerz (SLUT PÅ RAGE) och röda prince. Så jävla gott. Och trocca såklart! Men det är ju införstått.

Höll även på att gå vilse i UB-magasinet 2 ggr i eftermiddags. Var t.o.m på längre breddgrader än jag någonsin upptäckt tidigare, ända in bland PER-hyllorna (vad fan är Per)!!!

Båda gångerna hittar man hyllan precis intill det femsiffriga numret man letar efter, men HITTAR INTE SIN EGEN SKIT. Hann börja fundera över om mina sista intryck av detta jordeliv skulle innefatta lukten av gammal historia i kombo med trycksvärta, en komplett mangaserie i bokform, skräckfilmsljudet av något mystiskt oidentifierbart knäppande, lysrörsljus och klaustrofobin mellan alla hundratals hyllor, krypandes innanför mitt skinn.

Men jag fann boken! Jag överlevde!

Och nu kommer jag drömma mardrömmar om oändliga Hogwartskorridorer med omärkta boklådor som aldrig leder rätt

Jävla ub.

Tur att cirkus miramar finns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0