chokoladeboller u marx

Lyssnar på Ellioth Smith för första gången på alldeles för länge. Ljuva melankoli, som alltid är vacker. Det är dock något min bror Vilhelm skulle säga var deppigt, är jag övertygad om. Något jag inte kan släppa allt efter att han sågade Simon & Garfunkel som fenomen av den enkla anledning att "de är så jävla deppiga!! Stäng av!!!!". Nog för att pop glädjer i all ära, men vem vill väl vara en glad idiot hela tiN'?

Har precis lämnat in novellfittan efter två timmars korrekturläsande, ändringar, filtrering av inkorrekt grammatik, smakråd, hetsringande till min far angående "De/Dem" som jag fan aldrig lär mig. Jag skriver bara på känsla. Och då blir det oftast rätt. Men man blir ju ändå osäker. Jag kan Vi/Oss- samt En/Ett-regeln för att lära sig De/Dem, men jag finner det ändå ologiskt. Nja, grammatik är väl inte det intressantaste denna värld har att erbjuda. Men hur som haver - nu är skiten inlämnad så nu får det bära eller brista. Den var rolig att skriva, det är det viktigaste. Kanhända att jag publicerar den på bloggen senare om det ~~känns rätt~~

Men först ska jag läsa Marx. Och det hade lika gärna kunnat vara av egen vilja, men nu råkade slumpen falla sig att jag än en gång fick en socialistisk text att läsa på Idéhi. Rätt tjill! Fast jag tror faktiskt att jag redan läst dessa sidor tidigare, men repetition väl inte. Det är t.o.m kunskapens urmoder har jag hört!

Tjingbingy, nu ska jag förtära ljuva chokladbollar som väntar i kylen <3<3<3
Kommentarer
Postat av: Anna

Man kan även tänka på engelska för att förenkla. Oftast är det lättare att höra om det ska vara "they" eller "them".

2011-11-19 @ 00:58:39
URL: http://typinte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0