om pluggy

Nu har jag äntligen mailat en studievägledare på min instutition; nu ska jag äntligen få rätsida på mina studiegrubblier och min studieförvirring. Hoppas jag, jag har alltid hatat studievägledare eftersom 100% av de jag mött i mina dagar sorgligt nog varit inkompetenta idioter. Men denne person såg så mysig ut så han kan bara vara jättefin!

*Hoppas han har svaren på mina livsfrågor*

Lova Bögberg var för övrigt och hälsade på aftonen till ära. Jag kökshorade fram gott käk och vi fettade som bara tre lesbiska kan (ja vi var en till också). Lova och Rosen kunde inte hålla sig från att småtaffsa på varandra och ge varandra dräpande kommentarer, well that's sweet love innit. Vi såg även Mullholland Drive av den berömde David Lynch och nu vet jag inte längre vem jag är. Det enda jag vet är att jag kommer drömma mardrömmar om blåa kuber som öppnar sig och vänder allt på enda. Samt om klubb Silencio.

Fast skulle klubb Silencio finnas IRL skulle jag vara deras hängivaste besökare, det kan ni ge er fan på.

Nu ska jag pluggy, se där se där. Massa skit att genomföra.

Tjingeling så länge!

Kommentarer
Postat av: Linn

Åh, jag har tänkt att jag måste se om Mulholland Drive hur länge som helst, för att se om jag fattar något mer andra gången. Fast scenen med äckelgubben som kommer runt hörnet är FÖR obehaglig.

2011-10-13 @ 21:26:05
URL: http://labecula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0