mkt 3vligt

Måste bara förkunna den lycka jag känner! Är så jävla nöjd över hur mitt liv ser ut för tillfället. Över alla spontanbesök som folk kan göra dagligen hit hem till mitt boende; på diverse kaffe/te/gröt/fika/mat/frukt eller vafan som helst. Över det faktum att så många fina bor i min direkta närhet. Över att min lägenhet är världens bästa för att den är mysig och för att det luktar kaffe + nytvättat när man kommer in genom dörren + att solen hälsar en välkommen hem.
 
Över att jag börjat träna (ja, ni läste rätt, alla verkar ju tycka att detta är det mest radikala som skett under världshistoriens gång att jag börjat med detta, men fyfan vad rätt det är). Kan inte förstå varför jag väntat så många år med att göra detta, när jag ändå velat det så länge. Man mår så jävlajävla bra under + efter att man tränat! Alla aggressioner försvinner, man känner sig pigg och alert och levande. Att man har kontroll över sin kropp och sitt psyke. Alltså detta är fan en drog, ty sådana kickar får man. Jag känner mig som värsta renlevnadsmänniskan; jag har inte fekkat eller intagit alkohol/nikotin på länge, jag äter bara bra mat, mycket lite socker, jag sover tillräckligt mycket osvosv.
 
Varför leva destruktivt och få ett psyke därefter, när man kan leva på detta vis och inte ens känna ett behov av att göra alla dessa destruktiva saker!!! Är typ frälst eller nåt
 
Nu är det bara två helvetesjobbpass (7-23 + 7-22) kvar, i helgen, för JA jag är en slav som kommunen ÄGER (tydligen, har man fått lära sig nu. Jag skall aldrig mer kontrakteras åt någon, fuck you allt som kan kallas etablissemang.)
 
Men ljuset i horisonten: På måndag är jag fri, och då sticker jag söderut en sväng. Välbehövligt.
 
Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0