snaggfilosofi

Förundras ännu lite mer på det här med att ha snaggat hår, ursäkta ältandet, skall aldrig nämna det mer efter detta. Men tycker bara att det är så himla kul att folk verkar uppfatta en annorlunda för att man har rakat hår. Tror nog att det är jag som är parra men tycker att randomfolk stirrar lite för mycket ibland, på stan etc. Antingen tycker de att det är fult vilket de gärna får tycka, eller så går kugghjulen i hjärnan sönder för att de inte kan tolka MIN KÖNSFÖRVIRRADE GENUSÖVERSKRIDELSE. Alltså vad fan är det DÄR? Han/hon/hen/den/det/vad? Har ju så superandrogyn kropp + androgyn klädsel, så oj vad jobbigt, när folk inte vet hur de skall placera en. Tokigheter va, tänk på den gamla goda tiden när tjejer var tjejer och killar var killar. Där går man och raserar tryggheten för de inskränkta
 
 
Men tänker också på att jag ser ut som en riktig ungdomsbrottsling, man ba ser påme att jag är en såndär som skulle göra såntdär, brott alltså:
 
Sicken ligist
Saknas bara typ spindelnätstatuering alt. flamestatuering på halsen + en till ful piercing, t.ex. en earl/bridge sen hade jag varit klappat och klar för att vara en sprutnarkoman eller benzokriminell :-)
 
Men min största "sorg" är nog att jag aldrig mer kommer kunna använda mina glasögon förrän håret vuxit åtminstone lite, för alltså annars när jag ser mig i spegeln tänker jag endast och åter endast på detta:
 
 
Till höger alltså. Brukar alltid störa mig på dennes utseende när jag ser denne på stan/scharinska etc. Alltså kan ju inte gå runt och se likadan ut då!!!!

Blir väl linser framöver, hepp
 
Nu skall jag laga lurre och dra till Johanniz och lira tvspel <333
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0