heartz day?1

Man vet att man har grov pms om man börjar gråta för att man får en tulpanbukett. Fast alltså: gråtet var fan befogat får jag får ALDRIG blommor av någon, annars!!! När jag fick arton fick jag inga blommor, inte när jag fyllde femton, till studenten fick jag massa bara för att jag tjatade fett mycket på att jag bara ville ha massa buketter. Inte ens när jag fyllde tjugo fick jag en jävla fittbukett!!!

Till saken hör att jag köper blommor säkert minst 5 ggr/år till diverse som fyller år eller kanske har varit xtra snälla. Då kan jag känna att jag åtminstone en enda gång förtjänar en blomjävel!

Ikväll ska vi på det nya ~~Lokal~~ (gamla krogen krogens lokaler) vilket också måste vara världens mest fantasilösa och tråkigaste krognamn. Alltså fattar ej vad syftet är: hade de cpbråttom med namnssättningen; vaknade upp och ba "shit vi måste beställa krogskylten ikväll så att skylten är färdig till invigningen!!!" eller tänkte de "vi kör nåt casual nåt enkelt. nåt catchy. nåt som folk minns.". Eller varför inte: "vi kör på det opersonligaste namnet vi någonsin kan komma på eftersom att klubbens nisch skall vara att den inte har någon nisch" (för nog måste man fan tycka att temat "sportbar" kan tyckas vara det opersonligaste och mest allmängiltiga temavalet för en klubb....).

Hur som helst skall vi dit. Det är något alla hjärtans-dag-tjaffs där. Jag hatar alla hjärtans dag. Jag hatar sportklubbar. Och jag hatar uteställen med 18-årsgräns. Fast iofs, lammkött är ju nice ;););))))

Skämt åsido. Fan är typ opepp. Men jag förtjänar öl. Och en berättigad tripp till Baloo senare framåt natten.

Vi ses på å-hem bitchezzzzz



Dagens musiktips (som jag fick av public service - tänka sig va, att de 2000 kr man slösar på skiten skulle komma till användning en gång va) :
http://open.spotify.com/album/0M8nGzVxKuM41Wr73dU9ex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0