~Frankieeeee~

Jag och rozen började kolla en lesbisk serie som vi missat; nämligen Lip Service. Hade hört innan att den skulle vara bra och mer realistisk än L-word eftersom denna istället handlar om "vanliga människor" och inte om superrika superflator. Utspelar sig dessutom i Skottland - så plus för dialekten.

MEN - det första vi slogs av, första avsnittet, var deras totala karaktärs-ripp-off på Shane: i karaktären Frankie. Frankie är den supersnygga flatan som får vem som helst på fall, och som inte drar sig för att ligga runt även om hon samtidigt fuckar med såväl sina egna som andras känslor; negativt.  Alltså finns så pinsamt många likheter så vet typ ej var jag skall börja: båda är ~charmörer~ som får och tar vad de vill ha, båda har butchig stil, tatueringar, är lite sådär mystiskt inåtvända pga svår bakgrund/uppväxt, båda är genomsnälla players, och båda försöker sig på förhållandegrejen men misslyckas fatalt om och om igen.

Fast samtidigt är det så jävla logiskt att ha en sådan karaktär. Någon som verkligen utrstrålar trygghet i sin sexualitet, och som är lite "bad", men samtidigt är en god vän. Shanekonceptet verkar helt enkelt vara ett vinnande sådant.

 

 

PS Serien var ok, inte lika drama som L-word. Men den är ok sevärd iaf. DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0