palllallalallalalal

Alltså faaan, jag vet att jag är överdramatiserande men blir så jävla less när vi väntat hela helgen på att måndagen skall komma så man kan handla mat i lugn och ro utan tidsstress och med pengarna överförda till coop-betalkortet (ett bra tips om man delar matekonomin med någon annan). Så loggar man in på jävla coopsidan och ba: "Saldo 15 sek" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Detta att vi lever i stenåldern då det tar typ 4 dagar för pengar att överföras mellan banker får mig att ryta inombords och i ren protest av ilska ställer jag in alla dagsplaner att fara in till stan för att köpa bussmånadskort, låna Boyes "Kris", läsa den på ett fik, kanske trumma, och sen möta upp rosen på COOP FITTFORUM för att handla mat så att jag ej svälter ihjäl. Har inte handlat på typ två veckor pga resa så nog fan är det tomt.

Nu skiter jag i allt och stannar hemma med Zelda istället. Helvetet då. Vill ej äta broccoli till middag.

Kan även tillägga att jag är medveten och äcklas av mathysterin jag själv framför här (om man nu bortser från att mat är topp tre av mina bästa intressen) och vill gärna proklamera detta mycket bättre levnadsexempel som denna "hemliga" blogg utför: http://elmdump.blogspot.com/ . Skulle själv gärna aktivt göra motstånd mot det kapitalistiska systemet på alla sätt man kan, men tyvärr har jag ingen bil att dumpstra i (för frakt och snabb flykt) samt att jag bor på FittBoda, där närmaste butik också är Umeås sämsta varav de inte ens har offentlig sopcontainer på bakgården. Fittcoopnära

Hela detta inläggs subtila handling är: Jag hatar Ersboda!

Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

längtar tills ni förhoppningsvis flyttar till åhem <3 <3 <3 ohh, vilken cool blogg du har länkat ;)

2012-01-02 @ 15:52:36
URL: http://emmzangurl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0