gnälly

Hatar detta väder så jävla mycket, får så jääävla ont i huvudet av det. Det är som om man inte får något syre hur mycket luft man än drar in i sina klena lungor när man befinner sig utomhus. Ännu ett skäl till varför jag vill ha höst: typ nu. Hösten är min absoluta favoritårstid, det är inte kvavt, eller klibbigt ute, det är lagom kyligt, det är FRISK LUFT UTE, och hela världen blir så vacker. En fröjd för ögat va.
 
Extra jobbigt att jobba när huvudet sprängs sönder. "Fick" dessutom ett pass till på lördagen (7-13) vilket innebär att jag jobbar 7 dagar i sträck. Har med andra ord ingen ledig dag förrän på onsdag. En positiv grej är i alla fall att jag kom på idag att jag är månadsanställd nu i sommar: och inte timanställd som jag trodde. Detta innebär att jag får lönen samma månad jag jobbar och inte månaden efter som timanställda annars får. Så med andra ord kan jag dra åt helvete så fort denna period är slut, så fort det bara blir 12/8. Börjar med att söka mig nedåt Götet, och sen får man se var fan vingarna bär. Prag eller Barcelona eller något, kan väl va kul.
 
Har haft denna på hjärnan hela dagen:
 
 
 
 

Fördelen med att komma hem: man kan lyssna på all musik man längtat och suktat efter hela dagen.
 
Min blogg är och kommer fortsätta vara en jävla gnällportal fram tills jag slutar jobba, så tipsar ju om att läsa andra bloggar som är roligare istället under denna tid. Typ t.ex. som denna:
http://fembilder.blogspot.se/
 
När jag blir vuxen eller vad det heter så vill jag bara tipsa mig själv om att: ALDRIG jobba 100%, spelar fan ingen roll vilket jobb man har. Eller ok om det handlar om nåt viktigt typ rädda världen kan det väl vara värt det. Men annars: icket.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: emmaaaa

börjar fan bli taggad på barcelona nu D::D:D:D::D:D

Svar: men jaaaaaaaaaaaa <333333 !!!
Filippa

2012-07-13 @ 12:43:24
URL: http://emmzangurl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0