http://open.spotify.com/track/71ePzAU1z2Qszd86539zGb

Fan vad trevliga alla har varit idag! Så väl människor som djur har varit över all förväntan; på jobb, överallt på stan, i butiker, i parker, alla främmen man stött på (bortsett från gubben på biblo som skrek att ungdomen skulle hänge sig åt kristendomen, lite sådär smått beskyllande. Vi vet ju alla att världen går under pga oss hedningar). Hela jag har sett mig extra sedd, hela jag har glänst! Mår så jävla bra och är så jävla snygg, och taggar kvällen fett. Vill bara dricka bärs, socialisera med fina människor och vara snygg. Bästa kvällen.
 
Nu ska jag strax duscha med mitt nya silverschampoo (björn axén), hoppas innerligt att det är bättre än förra skiten jag hade. Den förra var som inte billig heller men gav typ 0 effekt, värdelöst. Återkommer med recension på nya iaf sen, för er andra ickenaturligt blonda stackare där ute som precis som jag har något pågående sjukt projekt som går ut på att: förstöra sitt eget hår så mycket det går.
För alltså haha: när man känner en dolk i hjärtat av att använda dust-it för ovanlighetens skull (pga att man vet att man sabbar hårkvaliteten än mer) så börjar det gå lite långt. Men vad gör en inte för att leva upp till sjuka västerländska skönhetsideal!

Ska ta fram dagens middag = den djupfrysta matlådan, så sjukt deppigt. Deppigaste fredagsmiddyn. Men ni vet ju alla; mycket roligare att laga seriös middy när man inte bor ensam = äter ensam. När jag flyttar till åhem skall jag bjuda alla på festmiddagar varje dag!!! Ni kan ju skriva ut detta blogginlägg och trycka upp det i mitt ansikte som kravbrev varje gång hungern tryter
 
Jag lovar att tillgodose alla era önskemål.
 
Nu måste jag fan skyndish, hejda hejda

Ps Bokade tvättid klockan 07.00 IGEN, imorgon, alltså kan jag sluta vara störd eller! Behöver hjälp. Eller en egen tvättmaskin. Mottages tacksamt, något av dem. Ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0