klartttt

Sattan vad jag fick gotta ned mig med genusteori i mitt pm, så jävlajävla roligt! Konstruktivism 4-ever! Död åt den heterosexuella matrisen! Bojkotta synen på essentiella kön!

Alla andra kurser kan fan ta sig, skall helga mitt liv åt det enda som är intressant nog för att vara värt min uppmärksamhet. Säger bara, hösten 2012, jag omfamnar dig allaredan.

Säger gonatt med en sista bild på vår bästa gumma:





Kommentarer
Postat av: Pinocchio

Håller med dig totalt!

Vem är det på bilden? =)

2012-06-05 @ 09:35:55
URL: http://pinocchioirl.blogg.se/
Postat av: /Filliezzzz

Så trevligt! :)

Judith Butler heter hon; queerteoretiker, professor i Kalifornien och tillika forskare inom feministisk teori. Hon innehar många intressanta tankar om genusparodiering, performativitet och om hur vi själva reproducerar vårt eget genus etc. :)

2012-06-05 @ 10:20:38
Postat av: Sofia

Fasen, Makt och Kön C alltså..............

Det ska fan ske, inte i höst dock. Det är kanske någon fler som är peppad den termin jag känner mig manad till att göra't.



Lägtar till att höra vad ni får göra, läsa, lära er dock.

2012-06-06 @ 09:18:03
URL: http://ericaskusin.blogg.se/
Postat av: /Fillzor

Äsch, vi är ju blott de tjugo, så det där hinner du med ska du se Sofia, tycker verkligen du skall köra på textilgrejen i höst som du tänkt. Kursen finns ju kvar:)



Och det kommer garanterat komma tillfälle då C-kursen går i framtiden, det finns säkert flera i vårt genusgäng som kanske också taggar att läsa hösten -13, t.ex.!



Jaaa, det skall bli så spännande att åter kasta sig in i den teoretiska sfären igen. Det påverkar ju som hela ens vardag, egentligen! Så mycket genusbabbel lär du ju få höra från vårt håll, hehe

2012-06-06 @ 17:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0